Disputationer och anslag

Disputationer

Grattis Gaëtan Philippot, nybliven doktor! Gaëtan disputerade den 15:e Maj med sitt arbete "Neurodevelopmental Consequences of Exposure to Paracetamol (Acetaminophen) and Related Drugs".

Och nästa disputation kommer snart: Den 10:e Juni kl 13 försvarar Anna Mentor sin avhandling med titeln:  "Developmental Exposure to Mixtures of Environmental Pollutants". Här spikar hon sin avhandling. Grattis!

Nytt anslag

Joëlle Rüegg har fått ett anslag från det nya centrumet för kvinnors psykiska hälsa – WoMHeR på Uppsala Universitet. Anslaget kommer att användas för ett interdisciplinärt projekt som handlar om miljökemikaliers effekter på könsidentitet och kommer att genomföras i samarbete med Fotis Papadopoulos, psykiatriker på institutionen för neurovetenskap, Gabriele Griffin, professor i genusvetenskap på centrum för genusvetenskap, och Carl-Gustaf Bornehag, epidemiolog på Karlstad Universitet.

Spikning

Idag spikade Gaëtan Philippot sin avhandling med titeln "Neurodevelopmental Consequences of Exposure to Paracetamol (Acetaminophen) and Related Drugs". Grattis!

Disputationen är på fredag 15 maj, kl. 15:00 i Ekmansalen och via zoom.